خرید لنت ترمز پراید

 

دینام را در مقالات قبلی کامل توضیح داده ایم و اطلاعات کافی را در اختیارتان گذاشته ایم، برای این که بخواهید با این قطعه آشنایی پیدا کنید می توانید به فروشگاه اینترنتی لوازم یدکی آکورو مراجعه کنید. ما سعی کرده ایم در مورد تمام قطعات خودرو مقالاتی را در فروشگاه اینترنتی لوازم یدکی آکورو قرار دهیم.

دینام یا همان ژنراتور تولید کننده برق است که وظیفه این قطعه این است که باتری خودرو را شارژ کند و در صورتی خرابی دینام خودرو باتری ماشین نیز در مدت کوتاهی خالی می شود. در واقع وظیفه باتری تنها تهیه برق در هنگام استارت زدن یا روشن نبورن خودرو شما است و برق رسانی به نقاط مختلف قطعات برقی ماشین در حین روشن بودن، توسط دینام انجام می شود.

از آنجایی که دینام توسط یک تسمه شیاری در مدار چرخش موتور قرار دارد، همواره باید این تشمه در فواصل مختلف چک شود تا از اره شدن آن به طور ناگهانی و در نتیجه خالی شدن شارژ باتری جلوگیری کند.

اگر شما از خودروهایی ایرانی استفاده می کنید برای دینام 206 و خرید لنت ترمز پراید می توانید به سایت فروشگاه اینترنتی لوازم یدکی آکورو مراجعه کنید. شما در این سایت می توانید خرید لنت ترمز پراید و خرید دینام 206 مطمئنی را تجربه کنید.

علت جایگزینی دینامهای جریان مستقیم با آلترناتور

یکی از مشکل های دینام های جریان مستقیم این است که این دینام ها در دورهای پایین موتور، قادر به شارژ باطری نمی باشد. امروزه مصرف کننده های برقی در خودرو زیاد شده است. ترافیک شهر ها باعث شده است که موتور یک خودرو مدتها در جا کار کند و در این حالت دور دینام پایین می آید و با این شرایط دینام جریان مستقیم نمی تواند جوابگوی شارز باطری باشد. در کل دینام های جریان مستقیم از رده خارج شده اند و از دینام های آلترناتور استفاده می شود. اساس کار دینام های آلترناتور مانند دینام های جریان مستقیم است.

در دینام های آلترناتور نیز بر اثر قطع خطوط قوای مغناطیسی جریان القائی به وجود می آید ولی با این تفاوت که در دینام های جریان مستقیم، آهن رباها به بدنه دینام پیچ و ثابت شده است و سیم پیچ های تولید جریان داخل حوزه مغناطیسی حرکت می کنند در حالی که در دینام های آلترناتور آهن ربا دوار است و سیم پیچ های تولید جریان ثابت می باشند آهن ربای دوار را روتور و سیم پیچ ثابت را استاتور می گویند.

اجزای دینام

قطعات دینام شامل اجزای بسیار مهمی می شوند که هر کدام از آن ها در طرز کار دینام تاثیر مستقیم دارند. در این قسمت از مقاله می خواهیم با اجزای دینام آشنا شویم.

-        مجموعه ای ثابت از سیم پیچ که آن را استاتور می نامند.

-        یک سیم پیچ الکتریکی متحرک که آن را روتور می نامند.

-        آفتامات که همان رگلاتور است.

-        یک سو کننده ولتاژ که همان دیود است.

-        تعدادی جاروبک جهت حفظ نمودن ارتباط الکتریکی با موتور

موارد بالا همگی در یک پوشش آلومینیومی مستقر شده اند. البته قرقره از این قاعده مستثنا است.

آفتامات دینام

رگلاتور در دینام 206 آفتامات نامیده می شود. وظیفه آن در دینام کنترل جریان الکتریکی ورودی آرمیچر است. از آنجایی که مقدار توان الکتریکی تولید شده در استاتور به نیروی مغناطیسی آرمیچر وابسته است. آفتامات با کنترل جریان ورودی آرمیچر به طور مستقیم بر توان خروجی دینام تاثیر می گذارد. به این ترتیب آفتامات دینام همواره بر توان الکتریکی خروجی دینام نظارت دارد.